Fietswerkplaats

Is jouw fiets toe aan een opknapbeurt of moeten bepaalde onderdelen gerepareerd worden? Bij FREEM zijn wij jou van dienst met onze eigen fietswerkplaats, waar onze specialisten aan allerlei soorten fietsen werken. Door middel van onderhoud en het uitvoeren van reparaties wordt jouw fiets, elektrisch of niet-elektrisch, weer zo goed als nieuw.

Onderhoud of reparaties aan jouw fiets

Elke fiets heeft af en toe onderhoud nodig en het kan gebeuren dat bepaalde onderdelen gerepareerd moeten worden. Door bij ons je fietsonderhoud te laten uitvoeren, verhoog je niet alleen het rijplezier, maar ook de levensduur van je fiets. Zodoende is het een duurzame keuze, waarnaast je ook comfortabeler en veiliger door de stad reist.

In onze werkplaats is altijd een fietsenmaker aanwezig die gespecialiseerd is in allerlei soorten fietsen. Kom bijvoorbeeld langs met je Urban Arrow of Lovens bakfiets en wij zorgen ervoor dat de fiets weer naar behoren werkt. Onze fietsenmakers in de fiets werkplaats zijn namelijk specialisten op het gebied van het Bosch-aandrijfsysteem en Enviolo-naven, waar veel elektrische fietsen tegenwoordig gebruik van maken. Heb je je (bak)fiets niet bij ons gekocht? Ook dan kun je bij ons terecht voor onderhoud en reparaties.

Nieuwe fiets kopen

Als jouw fiets echt toe is aan vervanging, kun je in onze fietsenwinkel in Utrecht ook een nieuwe fiets kopen. Samen zoeken we naar het ideale product voor jou op basis van jouw voorkeuren en wensen. Tevens kun je fietsen van verschillende merken bij ons uitproberen, waarnaast wij al je vragen beantwoorden. Wij bieden alleen maar fietsen van een hoge kwaliteit aan van unieke merken, waaronder Veloe Multi, Achielle, Roetz en Urban Arrow. Door ons ruime assortiment is er altijd wel een fiets te vinden die helemaal past bij jou. Onze winkel in Utrecht is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 09:30 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Een afspraak maken voor jouw fiets

Voor onderhoud of reparaties aan jouw fiets kun je bij ons het beste van tevoren een afspraak inplannen, zodat we gelijk aan de slag kunnen bij jouw binnenkomst in de werkplaats met je fiets. We streven er in onze fietsen werkplaats altijd naar om je fiets dezelfde dag nog mee terug te kunnen geven. Zodra je fiets klaar is, ontvang je van ons een berichtje dat je het kunt ophalen. Overigens is er altijd een leenfiets beschikbaar om de tijd die we aan je fiets werken te overbruggen. Heb je nog vragen over het proces, de kosten of iets anders? Bel ons en wij nemen alle onduidelijkheden bij je weg.