Urban Arrow

FREEM is trots dealer van Urban Arrow. De fijnste bakfiets van Nederland. We hebben bewust voor dit merk gekozen. Alles van dit merk straalt kwaliteit uit. Er staat altijd een bakfiets klaar om te komen testen. Wij hebben alle tijd. Verder ben je ook welkom bij FREEM voor het onderhouden van de Urban Arrow. We zijn Bosch gecertificeerd en we weten alles van deze prachtige bakfiets.

Het is misschien interessant om de Urban Arrow family te leasen. Dit kan ook privé. We werken samen met Leasefiets.nl en Leaseabike.nl

Waarom een bakfiets en waarom Urban Arrow?

Woon je in de stad of net buiten de stad? Je weet dan dat een auto vaak niet opschiet. En de bus brengt je ook niet overal. Om duurzaam en trefzeker van A naar B te gaan kan een bakfiets een uitkomst zijn. De kinderen zitten droog en jij zit wel lekker met je hoofd in de wind. Een fris buitje kan afzien zijn maar zorgt wel dat je wakker wordt! 🙂 En je ziet nog eens wat onderweg.

De family is een Nederlands product. Hij is ontwikkeld in Nederland. De assemblage gebeurt ook dichtbij.

Eigenschappen van de Urban Arrow

De Urban Arrow family heeft een robuust aluminium frame in zwart of witte uitvoering met een kunststof bak van industriële kwaliteit. Hierdoor is het een zeer stevige maar ook lichte en wendbare elektrische bakfiets. In de 2017 family edition neem je moeiteloos 3 of 4 kinderen mee, oftewel een lading van +100 kilo. De kinderen en/of spullen worden beschermd door de robuuste EPP-bak, die wel tegen een stootje kan. Door de elektrische trapondersteuning manoeuvreer je veilig en snel door de stad. De fiets is uitermate geschikt om kinderen in mee te nemen: omdat de kinderen lager zitten dan bij andere bakfietsen, ligt het zwaartepunt lager. Hierdoor heeft de bakfiets een perfecte grip op de weg. Veiligheid voorop!

Technische hoogstandjes in deze elektrische bakfiets

Deze bakfiets won in 2010 al de Eurobike Award. De stoere fiets wordt aangedreven door verschillende krachtige Bosch (Active- Performance – Performance CX) middenmotor in combinatie met een traploze Nuvinci versnelling en de keuze tussen shimano rollerbrakes voor en achter of schijfremmen voor extra rem-power.

Als je deze strakke bakfiets een keer hebt geprobeerd wil je nooit meer anders. Dankzij de nieuwste technologie en modernste materialen zweef je straks door de stad en haal je met gemak 27,5 km/h – zelfs vol beladen!

Urban ARROW brochure