Roetz fiets

Roetz promoot zichzelf als een duurzaam fietsmerk door een aantal speciale details aan elke Roetz fiets. Daarnaast richt het merk zich op een mooi ontwerp en prettige rijeigenschappen in hun aanbod van fietsen. Dit aanbod omvat eenvoudige stadsfietsen voor dames en heren, maar ook elektrische fietsen. Welke fiets van Roetz past het beste bij jou?

Duurzame Roetz fietsen

De missie van Roetz is zoveel mogelijk her te gebruiken als het gaat om fietsen. Zodoende onderscheiden ze zich van andere merken door frames te hergebruiken, waardoor ze zorgvuldiger omgaan met beschikbare grondstoffen. Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van afgeschreven industriële transportbanden en Amsterdamse bomen die van de versnipperaar worden gered. Fietsen maken is een ambacht en daarom worden alle Roetz fietsen met de hand gemaakt. Op deze manier combineert het merk duurzaamheid met een hoge kwaliteit, wat het de ideale oplossing maakt voor elke fietsliefhebber die zijn of haar ecologische voetafdruk wil verkleinen.

Wil je een Roetz proberen? Vraag een proefrit aan!

Het aanbod van Roetz

Van elektrische fietsen tot perfecte stadsfietsen en sportieve modellen, Roetz heeft het allemaal in zijn aanbod opgenomen. Het is zelfs mogelijk om je eigen fiets samen te stellen.

E-bikes

Allereerst kun je een Roetz e-bike aanschaffen, wat een elektrische fiets is met een vrijwel onzichtbare accu en een stille motor. Deze Roetz elektrische fiets biedt comfort en een uniek ontwerp, waarnaast het een duurzame oplossing is voor een elektrische stadsfiets.

Road

De perfecte stadsfiets is de Road, die comfortabel zit en over een circulair frame beschikt. Het kan bijvoorbeeld dienen als lichtgewicht Roetz damesfiets, waarbij je een comfortabele zithouding hebt en in verschillende snelheden door de stad heen fietst. Je kunt de fiets tevens personaliseren naar je eigen voorkeuren.

Vigour

Of kies voor Vigour, wat een stijlvolle designfiets is voor mannen en vrouwen, die snel en wendbaar is. Ook deze fiets is een lichtgewicht en combineert kwaliteit met duurzaamheid. Maak helemaal je eigen creatie door bijvoorbeeld lichtgekleurde banden erop te laten zetten of van andere opties gebruik te maken.

Je eigen fiets ontwerpen

Door middel van een aantal opties kun je ook helemaal je eigen fiets ontwerpen bij Roetz. Hierdoor kun je er een sportieve stadsfiets van maken, maar ook een comfortabele e-bike. Zowel mannen als vrouwen kunnen van deze optie gebruik maken, waardoor je verzekerd bent van een unieke fiets die past bij jouw wensen.

Een Roetz fiets bij FREEM

Voor fietsen in het centrum van Utrecht of juist in Lunetten of fietsen in Houten vind je bij FREEM de ideale fiets. Als fietsenwinkel in Utrecht bieden wij fietsen van uiteenlopende merken aan. Zo kun je bij ons onder andere een Roetz fiets, BSP-moederfiets en Urban Arrow bakfiets verkrijgen.

Ons aanbod kun je in onze winkel bekijken, waarbij we je onder het genot van een kopje koffie alles uitleggen over de verschillen. Daarnaast is het mogelijk om verschillende fietsen bij ons uit te proberen, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Of bekijk ons aanbod op de webshop en kies zo de fiets die het beste bij jou past.

Roetz Life

The circular e-bike revolution

Ontdek Roetz Life

FREEM is erg enthousiast over de Roetz Life. Een circulaire e- bike, ontworpen om voor altijd mee te gaan. Opgebouwd uit high quality modules, (re-)configureerbaar naar jouw wensen en met service binnen 2 werkdagen. Ontdek meer:

Ontdek Roetz Life 

Wil je de fiets testen in Utrecht bij FREEM? Bel dan even voor een afspraak. Dan zorgen wij dat er een testfiets klaar staat.