Lovens bakfiets

Met een Lovens bakfiets ben je verzekerd van een hoge kwaliteit, stijlvolle uitstraling en onderhoudsarm karakter. Deze elektrische bakfiets is namelijk uitgerust met allerlei hoogwaardige onderdelen en een handige optionele diefstalbeveiliging. In combinatie met het gebruiksgemak van de fiets kun je het voor allerlei doeleinden gebruiken, zoals je kinderen naar school brengen, boodschappen doen en een uitstapje maken naar het strand of bos.

Lovens elektrische bakfiets

Comfort, veiligheid en een uniek ontwerp zijn de belangrijkste uitgangspunten geweest bij het ontstaan van het fietsmerk Lovens. Het model heeft bijvoorbeeld een volledig ingekapselde kabelbesturing, wat zeer onderhoudsvrij is, en een kleine draaicirkel, waardoor je gemakkelijk door allerlei smalle straatjes manoeuvreert. Dit is vooral handig voor gezinnen die in een stedelijke omgeving wonen en de drukte van het verkeer willen omzeilen.

De verschillende soorten elektrische bakfietsen van Lovens zijn helemaal naar je eigen wensen en voorkeuren te personaliseren. Kies bijvoorbeeld uit verschillende kleuren frames, zadels en gripps. Daarnaast zijn er nog andere extra’s om uit te kiezen, waaronder antidiefstalbeveiliging en een accu-upgrade.

Overigens zijn alle Lovens bakfietsen voorzien van een Bosch motor en een veilig remsysteem. Daarnaast is de afmeting van de Lovens bakfiets altijd 270 x 72 x 150 cm en het gewicht van een Lovens bakfiets is gemiddeld 45 kilogram. Hierdoor is het geschikt voor het vervoeren van maximaal drie kinderen. Je kinderen zitten hierbij veilig in de EPP-bak, die gemaakt is van een stevig materiaal en een aluminium buis eromheen.

Drie varianten Lovens Explorer

Er zijn drie verschillende Lovens bakfietsen onder de naam Explorer uitgebracht, met elk een comfortabel, veilig en uniek ontwerp.

Lovens Explorer S85

Dit model is de krachtigste uitvoering tot nu toe en kan zowel heuvelachtig terrein als druk stadsverkeer goed aan. De fiets is voorzien van een sterke motor, waardoor je gemakkelijk wegrijdt en accelereert. Daarnaast kun je er zware ladingen mee vervoeren, zoals meerdere kinderen, boodschappen en andere bagage.

Lovens Explorer S75

Dit is de meest verkochte variant. Deze Lovens bakfiets in het groen en grijs gemaakt voor sportieve ritten door de natuur, maar ook voor het dagelijkse woon-werkverkeer of ontspannen tochten. Door middel van het Enviolo Heavy Duty schakelsysteem kun je handmatig en vloeiend schakelen en beweeg je soepel de straten door. De fiets is ook verkrijgbaar met Enviolo automatisch schakelen.

Lovens Explorer 50

Of kies voor de Lovens Explorer 50 en krijg een bakfiets die uiterst soepel rijdt op vlak terrein en daarmee geschikt is voor dagelijks gebruik in de stad. Door de EPP-bak zitten je kinderen of andere dierbare lading veilig en de kabelbesturing en verende voorvork zorgen voor een comfortabele rit. De elektrische bakfiets van Lovens beschikt over een Shimano-schakelsysteem met vijf versnellingen en een Bosch Active Line Plus motor van 50 Nm.

Accessoires voor je Lovens bakfiets

Naast de elektrische bakfietsen biedt Lovens ook diverse accessoires aan, zoals een Lovens regenhuif, regenhoes, adapters en een extra zitbankje. Zo blijven je kinderen tijdens het fietsen droog en zitten ze nog comfortabeler. Tevens kun je bij Lovens een bagagedrager aanschaffen, om nog meer passagiers of bagage te vervoeren, en een Maxi-Cosi adapterset, om je Maxi-Cosi veilig te bevestigen in de bakfiets. Deze accessoires dragen bij aan het comfort en verhogen tegelijkertijd het rijplezier.

Lovens elektrische bakfiets bij FREEM

Ben je geïnteresseerd geraakt in een elektrische bakfiets van Lovens? Kom bij ons langs in de winkel en test het uit, waarnaast je bij ons terecht kunt voor advies en een antwoord op al je vragen. Probeer daarnaast nog andere fietsen uit, zoals een Urban Arrow bakfiets of een Advanced Ebike, om de beste fiets te vinden voor jou. Door ons brede assortiment van fietsen van unieke merken kun je altijd een fiets vinden die helemaal past bij jouw wensen en voorkeuren.

Als je liever een fiets wilt leasen, kun je ook bij ons terecht. Bij FREEM werken we namelijk samen met onder andere Leasebike.nl en Leasefiets.nl, waardoor je gemakkelijk een Lovens bakfiets via ons kunt leasen. Fiets lease zorgt ervoor dat je van de voordelen van deze elektrische bakfiets kunt genieten, zonder dat je het hoeft aan te schaffen. Daarnaast kun je het product zo uitgebreid uittesten. Vraag ons om meer informatie hierover en we bespreken de mogelijkheden met je.

De Lovens Explorer is verkrijgbaar vanaf €5.299.

Ga naar lovensbikes.com voor meer informatie.