Veloe Multi

Voor gezinnen die wonen in de stad is de Veloe Multi e-bike een goede uitkomst. Deze compacte fiets met elektrische aandrijving kan allerlei soorten bagage gemakkelijk vervoeren en is wendbaar in het verkeer. Daarnaast kun je er nog verschillende accessoires bij kiezen, waardoor de fiets nog beter aan jouw wensen voldoet.

Veloe Multi: voor gezinnen in de stad

Veloe Multi richt zich op gezinnen die wonen in een stedelijke omgeving en biedt een compacte fiets aan die veel mensen aanspreekt. De elektrisch aangedreven fiets kan voor allerlei zaken gebruikt worden en is verrassend snel. Daarnaast kun je alles er gemakkelijk op meenemen, zoals je kinderen, huisdieren, boodschappen en andere bagage. De Veloe Multi heeft een Bosch- of Shimano-aandrijfsysteem, waarnaast de fiets in hoogte verstelbaar is.

De veelzijdigheid van de Veloe Multi

De Veloe Multi is een veelzijdige elektrische fiets, omdat je het voor allerlei doeleinden kunt gebruiken. Breng er bijvoorbeeld je kinderen mee naar school, terwijl je de drukte van het stadsverkeer omzeilt. Vervolgens kun je er boodschappen mee doen, grote pakketten mee ophalen en nog veel meer. Daarnaast is het geschikt voor zakelijk gebruik als mobiliteitsoplossing. Door middel van de accessoires die Veloe aanbiedt, kun je het product nog functioneler maken.

Veloe Multi bij FREEM

Bij FREEM, dé fietsenwinkel in Utrecht, staat er altijd een Veloe Multi e-bike klaar om uit te testen. Zo kom je erachter of deze fiets echt iets is voor jou of dat je bijvoorbeeld juist beter met een Achielle fiets naar huis kunt gaan. Je kunt bij ons ook terecht voor advies en bij vragen, waarbij wij je helpen om de beste keuze te maken.