Vraag een proefrit aan!

Advanced ebike

Advanced Ebike Das Original is een Duits fietsmerk dat zich specialiseert in comfortabele, sportieve elektrische fietsen voor verschillende doeleinden. Hun best-geteste e-bikes zijn bijvoorbeeld geschikt voor het afleggen van lange afstanden op verschillende ondergronden. Welke Advanced e-bike is het beste voor jou?

Waar staat Advanced Ebike voor?

Dit Duitse fietsmerk is in 2011 opgericht met een duidelijke visie. Dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat ze actief zijn in zes Europese landen en zijn uitgeroepen tot best-geteste e-bike. De e-bikes van Advanced Ebike zijn van een hoge kwaliteit en zijn tevens voorzien van een 100% recyclebaar frame. Zo dragen de elektrische fietsen ook bij aan een duurzame oplossing en nemen ze het voortouw in circulair ondernemen.

Verschillende soorten Advanced Ebikes

Door het ruime assortiment is er altijd wel een geschikte e-bike voor jou te vinden. Met de Reco One rijd je op een e-bike gemaakt van gerecycled kunststof met hele fijne rijeigenschappen die je van ’s ochtends tot ’s avonds overal naartoe brengt. Of kies juist voor de sportieve Trekking e-bike of de all-round Tour, waardoor je harmonisch, licht en stil door de stad beweegt. De Urban e-bike is daarnaast een stoere uitvoering met een stedelijk tintje en de Offroad is geschikt voor topprestaties op allerlei soorten terreinen. Met een fiets van Advanced Ebike kun je zorgeloos fietsen in De Meern of juist het centrum van Utrecht.

Advanced e-bike bij FREEM

Bij FREEM, dé e-bike winkel in Utrecht, kun je een Advanced Ebike uitproberen, terwijl wij je bijpraten over de verschillen met andere merken. Onder het genot van een kopje koffie bespreken we de mogelijkheden om de beste fiets voor jou te vinden. Stel ons al je vragen, zoals de Advanced Ebike Das Original prijzen, en wij helpen je verder.

Of het nu ‘s morgens op kantoor is of ‘s avonds in het restaurant: Met de Active Line Plus geeft stedelijke mobiliteit weer plezier, zelfs in de spits. Harmonisch, licht en stil is het systeem ideaal voor alle straten en wegen in de stad. De harmonisch gedoseerde acceleratie en de nauwelijks waarneembare trapweerstand boven 25 km/u of in de off-modus maken elke rit een belevenis. 

De modellen uit de Trekking serie zijn lekker sportief. Ze hebben een bijzonder stijf frame waardoor ze heel stabiel rijden, ook bij snelle afdalingen. Met de sterke Bosch Performance CX middenmotor rijd je elke berg eenvoudig omhoog. Tijdens je fietstocht kom je misschien op verschillende soorten ondergrond te rijden. Met de brede banden is dat gelukkig geen probleem. Het nieuwe slimme display biedt je de mogelijkheid je fiets electronisch te blokkeren waardoor diefstal zinloos is.

Ebikes uit de Tour-serie sluiten precies aan bij de typisch Nederlandse manier van fietsen. Een stille motor die soepel rijdt. Perfect voor gebruik in het drukke stadsverkeer. Maar ook sterk genoeg om je over de heuvelachtige veluwe te leiden. De tour modellen hebben een stuur waamee je iets rechterop kun zitten. En in ons natte land is de riemaandrijving natuurlijk een uitkomst. De Advanced Tour Plus is één van onze favorieten.

Ga voor meer informatie naar https://www.advancedebike.nl/