...

Categories
Feedback

Stel je koopt een fiets, dan wil je jouw nieuwe stalen ros natuurlijk zo snel mogelijk uitproberen. Daarom krijgen de eerste vijf klanten die een Brikbike kopen een Smaakmakers Tour cadeau: een culinaire fietstocht waarbij je al fietsend vier Utrechtse restaurants in een middag bezoekt en op iedere plek van een gerecht en bijpassend drankje geniet.

Zo’n tour is ideaal voor mensen die graag allerlei Utrechtse restaurants willen uitproberen en de stad al fietsend (nog) beter willen leren kennen. Dat kwam Utrechter Marike Spenkelink bekend voor. Toen ze op vakantie in Vietnam een foodtour boekte waarbij ze de stad leerde kennen op een culinaire manier, viel ineens het kwartje: dit had Utrecht ook nodig. En dus ontwikkelde Marike de SmaakMakers Tour waarbij je al fietsend vier Utrechtse restaurants in een middag bezoekt en op iedere plek van een gerecht en bijpassend drankje geniet.

Grappig detail: Marike van Smaakmakerstour heeft zelf ook een Brik. “Ik zag voor het eerst een Brik bij FREEM”, vertelt de Utrechtse. “Ik was daar om mijn roestige bandenplak kunsten op te vijzelen en dacht gelijk: wat een ontzettend mooie fietsen! Een jaar later was het tijd om mijn oude barrel in te ruilen voor een prachtige Brik om mee rond te touren. En dat is voor deze fan van Utrecht extra bijzonder omdat Brikbikes oorspronkelijk gestart is in ‘ons stadsie’.”

 

Write a comment