...

Categories
Feedback
Veranderingen binnen FREEM

FREEM bestaat op 1 april precies 3 jaar. Die drie jaren zijn voorbijgevlogen. We kunnen zeggen dat FREEM goed op de kaart staat in Utrecht. Na drie jaar gaan er ook dingen veranderen. Arjan, een van de oprichters van gaat FREEM verlaten.

Arjan Douma:

zeer gewaardeerde liefhebbers en volgers van FREEM, bikes&coffee. Na een intensieve start en succesvolle samenwerking van 3 jaar bij FREEM, bikes&coffee heb ik besloten om per 31 maart de winkel volledig over te dragen aan Eric. De winkel heeft vanaf de Tourstart in Utrecht een vliegende start gemaakt en is vanaf 2015 doorgegroeid tot een begrip in Utrecht. Dankzij jullie steun en waardering is FREEM, bikes&coffee geworden tot wat het is. Een prachtig gezond en succesvol concept dat staat als een huis. Dank jullie wel. 

Maar nu is de tijd rijp voor een nieuwe uitdaging. Met trots laat ik FREEM achter me en kijk ik terug op prachtige jaren en een fijne samenwerking met jullie. Ik draag FREEM, bikes&coffee in het volste vertrouwen over aan Eric en wens hem en FREEM een gouden toekomst toe. 

Als je niet de moed hebt om de kust uit het oog te verliezen, zul je nooit nieuwe oceanen ontdekken!

 

foto: opening winkel 2015.

 

 

 

Write a comment