...

Urban Arrow

Urban Arrow

FREEM is sinds kort dealer van Urban Arrow. De fijnste bakfiets van Nederland. We hebben bewust voor dit merk gekozen. Alles van dit merk straalt kwaliteit uit.


Accelerate your day…

Waarom een bakfiets en waarom Urban Arrow?

Het is tijd om de volgende uitdaging aan te gaan.. Hoe verplaats ik mijn familie? Hoe doe ik dat vlug, efficiënt en duurzaam? Met een tweede auto breng je alleen maar meer tijd door in de file. Met het openbaar vervoer kom je net niet waar je moet zijn. Met het grote bereik geeft deze fiets je alle vrijheid.

Deze moderne elektrische bakfiets is in Nederland ontwikkeld en gemaakt, en heeft alles wat je kunt verwachten om je kinderen of spullen veilig, comfortabel en droog te vervoeren.

Eigenschappen van de Urban Arrow
De Urban Arrow family heeft een robuust aluminium frame in zwart of witte uitvoering met een kunststof bak van industriële kwaliteit. Hierdoor is het een zeer stevige maar ook lichte en wendbare elektrische bakfiets. In de 2017 family edition neem je moeiteloos 3 of 4 kinderen mee, oftewel een lading van +100 kilo. De kinderen en/of spullen worden beschermd door de robuuste EPP-bak, die wel tegen een stootje kan. Door de elektrische trapondersteuning manoeuvreer je veilig en snel door de stad. De fiets is uitermate geschikt om kinderen in mee te nemen: omdat de kinderen lager zitten dan bij andere bakfietsen, ligt het zwaartepunt lager. Hierdoor heeft de bakfiets een perfecte grip op de weg. Veiligheid voorop!

Technische hoogstandjes in deze elektrische bakfiets
De Urban Arrow Family editie won in 2010 al de Eurobike Award. De stoere fiets wordt aangedreven door verschillende krachtige Bosch (Active- Performance – Performance CX) middenmotor in combinatie met een traploze Nuvinci versnelling en de keuze tussen shimano rollerbrakes voor en achter of schijfremmen voor extra rem-power.

Als je deze strakke bakfiets een keer hebt geprobeerd wil je nooit meer anders. Dankzij de nieuwste technologie en modernste materialen zweef je straks door de stad en haal je met gemak 27,5 km/h – zelfs vol beladen!