...

Spiked Cycles

Spiked cycles.

Je dacht dat elektrische fietsen alleen maar voor senioren waren? Dan heeft u het goed mis. Want wij hebben de Spiked Custom e-bike in huis, een hippe elektrische fiets waarop iedereen gezien wilt worden. Deze elektrische fiets is verkrijgbaar in diverse kleuren, maten en optie mogelijkheden. Deze urban bike is ideaal geschikt voor woon-werk-verkeer. De fiets is compleet online samen te stellen op de website van Spiked Cycles. Je hebt bijvoorbeeld keuze uit vijf verschillende frames, diverse optiemogelijkheden zoals voor- en achterbagagedragers en enorm veel kleurencombinaties. Eigenlijk is bijna alles mogelijk met deze Spiked.

De SPIKED, hoe deze fiets ook wel wordt genoemd, is een sportieve fiets met diverse kenmerkende technische functionaliteiten zoals een ingenieuze zadelvering, schakelmechanisme en een tandriem-aandrijving. U leest het goed, deze fiets heeft geen ketting maar een riem die de fiets aandrijft. Nooit meer last van smeer aan de pijpen. Met deze zelfspannende onderhoudsvrije tandriem kunt u zo’n 55.000 km onbezorgd fietsen. Door middel van de ingebouwde krachtmeetsensor in het crankstel, wordt de gemeten kracht op de pedalen proportioneel doorgegeven aan de motor. Verder heeft deze elektrische fiets vier ondersteuningsstanden namelijk de 0-stand, eco, standaard en de high stand.

www.spikedcycles.com

Voorwielmotor 

Waarom een voorwielmotor?

Moeiteloos een heuvel beklimmen, uitgerust aankomen op het werk of flexibel fietsen over kronkelende paden. De Spiked met voorwielmotor is een fiets met pit die je snel brengt waar je moet zijn.

VANAF €2649,-

Middenmotor

Waarom een middenmotor?

Voor een Spiked met middenmotor is geen uitdaging te groot. De lage plaatsing van de techniek zorgt voor een ultieme wegligging, en de geruisloze krachtige motor geeft comfort tijdens lange ritten.

VANAF €3499,-

Voor het volledige aanbod van Spiked modellen is het altijd goed om even op hun site te kijken: www.spikedcycles.com