...

Moustache ebikes

Moustache ebikes.

Het Franse e-bike merk Moustache is opgericht in 2010. Aan de basis ervan staan twee eigenwijze industrieel ontwerpers die iets anders wilden ontwerpen dan de gewone recht-op-fiets die vaak model staat voor de e-bike.

Moustache is een jong Frans e-bikemerk dat aan haar zesde seizoen begint. De Moustache Bikes zijn allemaal voorzien van het Bosch e-bikeondersteuningsysteem.

De frames van Moustache worden in eigen huis ontworpen en niet bij een framefabrikant ingekocht. Dat maakt Moustache bikes uniek. Het zijn eigenwijze en trendy e-bikes met een eigen identiteit.

Het gamma bestaat uit fietsen die voor verschillende doeleinden zijn geselecteerd; Urban, Urban Sport, Trekking & een uitgebreid assortiment e-mtb’s met een hoogwaardige afwerking. De modellen zijn naar de dagen van de week genoemd, Lundi, Friday, Samedi, Dimanche en Mercredi. Er zijn tevens vijf verschillende type speed e-bikes (45 km/h) beschikbaar.

 

www.moustachebikes.com

Lundi

De Moustache Lundi 26 is een moderne stads ebike. Met een opvallend design en het beproefde Bosch motorsysteem ben je gegarandeerd van een speciale fiets. De zit is recht waardoor comfortabel gereden kan worden. De dikke banden geven nog meer comfort!

Bij het derailleursysteem wordt standaard een 300wh accu geleverd, een 400wh accu is optioneel. Bij de naafversnellings uitvoeringen is de 400wh accu standaard.

Friday 26

Ben jij een fietser die een sportievere ebike zoekt met een exclusive uitstraling? Dan is de Friday 26 black 3 de juiste keuze.

Standaard uitgerust met 400Wh frame accu en de Bosch Active motor zorgt dat voor een ongekende actieradius. In combinatie met de 10-speed achter derailleur maakt het deze fiets ook zeer geschikt voor woon-werk verkeer.

Dit zijn maar twee modellen uit de Moustache collectie. Het volledige aanbod staat op de website van Moustache