BSP fietsen

BSP fietsen staat voor verfijnde degelijkheid van Utrechtse bodem. Stevige fietsen, robuuste onderdelen, maar ontworpen en vervaardigd met oog voor design en detail.

Een BSP is sterk. Dat weten we zeker, want elke fiets hebben is in eigen huis gebouwd en gelakt. Hier in Nederland. Dat is niet voor niets, want alleen op die manier kunnen we kwaliteit en betrouwbaarheid met zekerheid garanderen.

Familiebedrijf
BSP, oorspronkelijk Bike Shop Products, is een echt familiebedrijf. Opgericht in 1983 door Hennie van der Heiden. Tot die tijd hield hij zich bezig met fietsverkoop, maar met de oprichting van BSP kon hij doen wat hij het allerleukste vond: het zelf ontwerpen en bouwen van fietsen.

Kwaliteit en design bleven niet onopgemerkt en de vraag naar BSP-fietsen bleef stijgen. Eind jaren negentig zijn ook de zoons Alfred en Raymond bij BSP betrokken geraakt en inmiddels hebben zij het bedrijf overgenomen.

Prachtige fietsen
Van een eenmansbedrijf is BSP uitgegroeid tot een onafhankelijk en zelfstandig fietsenmerk. “We zijn groot genoeg voor een eigen ontwerp- en ontwikkelingsafdeling, maar tegelijkertijd klein genoeg om de absolute focus op de ontwikkeling van prachtige fietsen te behouden.”

www.bsp-fietsen.nl

vindt BSP fietsen in onze webwinkel.