Fietsenmaker Utrecht

Elke fiets heeft af en toe wat extra aandacht nodig en het is verstandig om dit vervoermiddel goed te onderhouden. Wat extra lucht in de banden kan bijvoorbeeld al veel uitmaken, maar er kan ook meer nodig zijn. In dat geval kun je terecht bij onze fietsenmaker in Utrecht, die jou helpt met al je reparaties en vragen. Zo krijgt jouw fiets een opknapbeurt en functioneert het snel weer naar behoren.

De fietsenmaker in Utrecht

In onze werkplaats in Utrecht werken we met allerlei soorten fietsen, zowel elektrische als niet-elektrische fietsen. We zijn zelfs gecertificeerd voor het werken met e-bikes, waardoor deze bij ons in goede handen zijn. Ben je op zoek naar een fietsenmaker in de buurt van Utrecht-Zuilen? Of juist naar een fietsenmaker in de buurt van De Gaard in Utrecht? Dan is de fietsenmaker FREEM in de buurt om jouw fiets te repareren en onderhouden.

Voordelen van fietsonderhoud en -reparatie bij FREEM

Bij FREEM onderhouden en repareren we graag je fiets. Hiermee kunnen we bijdragen aan de levensduur van het product, wat duurzaam is en het plezier van fietsen tegelijkertijd verhoogt. We zijn bijvoorbeeld specialisten op het gebied van onderhoud van Urban Arrow en Lovens bakfietsen. Overigens ben je ook welkom bij ons als je je fiets niet bij FREEM hebt gekocht, waarbij we altijd een leenfiets aanbieden voor de tijd dat je fiets wordt gerepareerd. Heb je nog vragen over het proces of wat er mogelijk is? Schroom niet om het te vragen aan onze specialisten.

Andere diensten in Utrecht

Ook voor andere diensten omtrent fietsen kun je bij ons terecht, zoals voor fiets lease. We werken namelijk samen met Fiscfree, Nationale fiets projecten, Lease-a-bike en HelloRide, waardoor het leasen van een fiets in de stad makkelijk, duurzaam en efficiënt is. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Is jouw fiets niet meer te repareren of ben je gewoon toe aan een nieuwe fiets? Kom dan eens kijken in onze fietshandel in Utrecht, waar wij verschillende fietsen aanbieden van een hoge kwaliteit en een lange levensduur. Zowel voor e-bikes als stadsfietsen en andere modellen kun je bij ons terecht. Op onze webshop kun je ons aanbod tevens bekijken om verschillende fietsen gemakkelijk met elkaar te vergelijken.

Contact fietsenmaker Utrecht

Onze werkplaats en fietsenwinkel in Utrecht is van dinsdag tot en met vrijdag geopend tussen 09:30 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 17:00 uur. Je kunt onze fietsenmaker ook per telefoon bereiken. Het is wel handig om van tevoren een afspraak te maken, zodat je zonder problemen bij ons terecht kunt om je fiets te laten maken. We streven ernaar om het onderhoud of de reparatie dezelfde dag nog af te hebben. Zodra je fiets klaar is, sturen we je een berichtje.