Fietsen Lunetten

Onbezorgd fietsen in Lunetten kan met behulp van FREEM, aangezien wij diverse elektrische en niet-elektrische fietsen aanbieden van verschillende merken. Deze fietsen zijn voorzien van een hoge kwaliteit en een lange levensduur, waardoor je met plezier naar allerlei bestemmingen rijdt. Tevens maakt dit FREEM een duurzame keuze, oftewel goed voor het milieu én je portemonnee.

Lunetten fietsenwinkel

Kom een keer langs in onze fietsen- en e-bike winkel in Utrecht en probeer een aantal fietsen uit, zoals een duurzame Roetz fiets of een product van een ander merk. Door middel van advies en een antwoord op al je vragen, helpen wij je om de perfecte fiets te vinden. Tijdens deze ervaring krijg je van ons ook een lekker kopje koffie, waarbij je op je gemak het aanbod kunt bekijken en uittesten.

Onderhoud en reparaties

Voor het uitvoeren van onderhoud en reparaties aan je fiets kun je ook bij FREEM terecht. Wij hebben namelijk onze eigen fietswerkplaats, waar we aan allerlei elektrische en niet-elektrische fietsen werken, ook als je deze niet bij ons hebt aangeschaft. Onze experts zorgen ervoor dat jouw fiets snel weer naar behoren functioneert, zodat je weer lekker kunt fietsen in Lunetten en omstreken.

Openingstijden en contactmogelijkheden

Onze fietsenwinkel in Utrecht is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 09:30 uur tot en met 17:00 uur. Op zaterdag kun je langskomen tussen 10:00 uur en 17:00 uur. Bovendien kun je ons aanbod altijd bekijken via de webshop. Heb je vragen of opmerkingen of wil je een afspraak maken voor een reparatie? Bel of e-mail ons en wij helpen je snel en effectief verder.