Fietsen de Meern

Onbezorgd fietsen in de Meern is mogelijk met een van de elektrische of niet-elektrische fietsen van FREEM. Deze fietsen zijn van een hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur, waardoor jij allerlei bestemmingen snel, efficiënt en met veel plezier kunt bereiken.

De Meern fietsenwinkel

Kom eens langs in onze fietsenwinkel in Utrecht om de perfecte fiets voor jouw situatie te vinden. We helpen je met advies en beantwoorden al je vragen, waarnaast je ook de mogelijkheid hebt om fietsen uit te proberen. In onze fietsen winkel voor fietsen in de Meern hebben wij een ruim aanbod beschikbaar van verschillende unieke merken. Ga jij met de practische Urban Arrow bakfiets of juist een duurzame Roetz fiets naar huis?

Onderhoud en reparaties

Voor onderhoud en reparaties aan jouw fiets kun je ook bij ons terecht, aangezien wij een eigen werkplaats hebben. Hier werken we aan allerlei soorten fietsen en zo zorgen we ervoor dat jouw fiets weer optimaal functioneert. Zo kun je lang en met veel plezier allerlei fietstochten maken rond Utrecht.

Openingstijden en contactmogelijkheden

Onze winkel in Utrecht is geopend van dinsdag tot en met vrijdag tussen 09:30 uur en 17:00 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 17:00 uur. Daarnaast is onze webshop altijd beschikbaar om een kijkje te nemen in het ruime, veelbelovende aanbod. Bij vragen en opmerkingen kun je ons altijd bereiken via de e-mail of telefoon. Zo staan we altijd voor je klaar om de ideale match met een fiets te maken.