Fiets Utrecht

Ben je woonachtig in de gemeente Utrecht of omgeving en nog op zoek naar de ideale fiets om mee van A naar B te komen? Neem dan een kijkje in het aanbod van FREEM en ontdek welke elektrische of niet-elektrische fiets ideaal is voor jouw korte en lange fietstochten. In ons brede assortiment vind je bijvoorbeeld elektrische bakfietsen en stevige stadsfietsen van unieke fietsmerken en allerlei handige accessoires. Kom eens langs in onze winkel of neem een kijkje op de webshop en vind de perfecte fiets in Utrecht.

Fietsen kopen in Utrecht

De fiets is niet meer weg te denken uit onze garage, berging of achtertuin en brengt ons op een efficiënte manier van A naar B, zoals naar school of werk. Het is bijvoorbeeld een handig vervoermiddel voor in de stad, waar je je auto juist beter thuis kunt laten. Een fiets heeft immers geen last van file en je kunt het gemakkelijk parkeren. Ook voor langere tochten is de juiste fiets belangrijk. Zo kun je lekker fietsen in het centrum van Utrecht, maar je kunt ook fietsen in Lunetten of juist De Meern. Bovendien ben je met een fiets lekker in de buitenlucht en belast je het milieu niet.

Fiets kopen Utrecht: ontdek het aanbod van FREEM

De juiste fiets is echter wel belangrijk om snel en efficiënt van A naar B te komen. Hiervoor ben je bij FREEM aan het juiste adres. Wij zijn namelijk dé fietsenwinkel in Utrecht en hebben een ruim aanbod van fietsen van allerlei merken. Je kunt onder andere fietsen van de merken Achielle, BSP en Roetz vinden, wat stuk voor stuk unieke merken zijn die fietsen van een hoge kwaliteit maken.

Onze fietsenhandel in Utrecht biedt tevens diverse elektrische fietsen aan, waardoor we ook een e-bike winkel in Utrecht zijn. Onze e-bikes van Qwic en elektrische bakfietsen van Urban Arrow zijn hier voorbeelden van en zijn voorzien van een hoge kwaliteit om elke fietstocht te vergemakkelijken en versnellen. Bij veel van onze fietsen zijn er verschillende opties op het gebied van kleur, uitvoering en vormgeving, waardoor je het product ook nog kunt personaliseren.

Fiets kopen Utrecht: ontdek het aanbod van FREEM

Een fiets kopen in Utrecht is nog nooit zo makkelijk geweest als bij FREEM, doordat je bij onze winkel langs kunt komen om alle opties met elkaar te vergelijken. Maak ook een testritje op de fietsen waar je nog tussen twijfelt om uiteindelijk de beste keuze te maken. Onder het genot van een lekker kopje koffie praten we je bij over de verschillen en helpen we je bij het maken van een keuze aan de hand van jouw voorkeuren en criteria. We vinden het namelijk belangrijk dat je lang plezier van jouw fiets kan hebben. Daarnaast staat een hoge kwaliteit bij ons hoog in het vaandel, waardoor we de beste producten aan kunnen bieden tegen een scherpe prijs.

Fietsenmaker in Utrecht

Je kunt ook bij ons terecht als jouw fiets onderhoud of een reparatie nodig heeft. Wij hebben namelijk onze eigen werkplaats, waar we aan allerlei fietsen werken, zodat deze weer naar behoren functioneren. Elke fiets heeft deze extra aandacht weleens nodig en het kan een wezenlijk verschil maken tijdens het fietsen. Doordat we gecertificeerd zijn om aan e-bikes te werken, kun je ook hiermee bij ons terecht. Stel tevens al je vragen aan onze medewerkers en ga met een gerust hart de deur weer uit.

Openingstijden fietsenhandel Utrecht

We staan altijd voor je klaar om de ideale match te maken met een fiets in Utrecht van een uniek merk. Onze merken produceren allemaal kwaliteitsproducten, waardoor ze lang meegaan en jij er lang plezier mee kan hebben. Fietsen in Utrecht kopen bij FREEM is zodoende de juiste beslissing om een product te vinden dat bij je past.

Voor testritjes, vragen en gewoon even rondkijken kun je van dinsdag tot en met zaterdag in onze winkel terecht, waar medewerkers je altijd van dienst zijn. Doordeweeks is de winkel tussen 09:30 uur en 17:00 uur geopend en op zaterdag kun je vanaf 10:00 uur binnenlopen. Daarnaast is onze webshop altijd beschikbaar om fietsen met elkaar te vergelijken en inspiratie op te doen voor je aankoop. Schroom ook niet om contact op te nemen met ons bij vragen, want we helpen je graag. Met welke fiets reis jij binnenkort door Utrecht heen?