E-bike winkel Utrecht

Ben jij op zoek naar de perfecte e-bike? Dan ben je bij FREEM aan het juiste adres, aangezien wij diverse unieke en prachtige fietsmerken en accessoires in ons aanbod hebben opgenomen. Door middel van de hoogstaande kwaliteit van onze producten kan jij er lang plezier mee hebben en de mooiste routes afleggen. Breng eens een bezoekje aan onze winkel in Utrecht en ontdek wat er mogelijk is.

De perfecte e-bike in Utrecht

Bij FREEM bieden we allerlei soorten e-bikes van verschillende merken aan. In onze winkel in Utrecht kun je ze allemaal op je gemak uitproberen om uiteindelijk het beste model uit te kiezen voor jouw situatie. Zo kun je een testritje maken op een Lovens bakfiets of Veloe Multi. Daarnaast hebben wij ook een aanbod van tweedehands elektrische fietsen in Utrecht om uit te proberen.

Bezoekje aan onze werkplaats

In onze winkel kun je ook altijd om advies of inspiratie vragen aan onze medewerkers, die met gemak de verschillen kunnen aanwijzen en al je vragen beantwoorden. En dit allemaal onder het genot van een lekker kopje koffie. Of breng een bezoekje aan onze werkplaats om jouw fiets wat extra aandacht te geven. Wij onderhouden en repareren hier namelijk allerlei soorten fietsen en ook elektrische fietsen. Overigens zijn we gecertificeerd om aan e-bikes te werken.

Nieuwe e-bike in de winkel of online

Onze winkel voor elektrische fietsen in Utrecht is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 09:30 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur. Daarbuiten kun je altijd onze webshop raadplegen om een kijkje te nemen in ons aanbod. Zo staan we online en fysiek voor je klaar om de ideale match met een e-bike te vinden.