De fietsenwinkel Utrecht

FREEM is dé fietsenwinkel in Utrecht en wij bieden verschillende soorten fietsen aan van uiteenlopende merken. Je kunt bij ons terecht voor een elektrische fiets om snel bij je werk of school te komen, maar ook voor een stevig gebouwde stadsfiets. Wij matchen jou met het ideale product, dat je ook vaak nog zelf kunt vormgeven. Op welke fiets, fiets jij binnenkort door de stad?

Ons fiets experience center in Utrecht

Breng een bezoekje in onze fietsenwinkel en fietsenmakerij in Utrecht en geniet van de ruimte om te kijken, ervaren en uit te proberen met een heerlijk kopje koffie erbij. Zo kun je op je gemak de modellen die jouw voorkeur hebben bekijken en uitproberen, waardoor je een weloverwogen keuze maakt. Immers is de fiets tegenwoordig het ideale vervoermiddel voor in de stad, doordat je er wendbaar mee bent en het makkelijk kunt parkeren. Niet alleen maak je je leven een stuk eenvoudiger met een goede fiets, het is ook nog eens goed voor je gezondheid en het milieu.

Heb je een vraag? Stel deze aan een van onze medewerkers en zij helpen je verder. Ook op deze manier kunnen we je helpen om de beste keuze te maken en verschillende opties tegen elkaar af te wegen. We zijn van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 09:30 uur tot 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Onderhoud en reparatie

Kom ook bij ons langs voor onderhoud en reparatie aan jouw fiets. In onze fietswerkplaats zorgen we ervoor dat jouw stalen ros snel en efficiënt weer optimaal functioneert. We zijn overigens ook gecertificeerd in het repareren van e-bikes, waardoor deze tevens bij ons in goede handen zijn. Heb je vragen over onderhoud en reparatie? Stel ze dan aan een van onze monteurs en zij nemen alle onduidelijkheden bij je weg.

Divers aanbod van verschillende merken

Bij FREEM heb je toegang tot een groot aanbod van unieke fietsen en accessoires van allerlei merken. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en je bent verzekerd van een product waar je lang plezier mee kan hebben. Daarnaast kun je bij ons terecht voor een elektrische bakfiets van een hoge kwaliteit om gemakkelijk door de stad mee te reizen. En geef jouw favoriete fiets ook nog zelf vorm, door middel van de vele opties, kleuren en uitvoeringen.